• 2012

    Vážení sportovní přátelé,
     
    blíží se nám konec roku 2018, který pro nás byl ze sportovního hlediska zdařilý. Hráči Středočeského kraje získali na Mistrovstvích ČR ve všech věkových kategoriích celkem 5 mistrovských titulů a mnoho medailových umístění a určitě byli na sportovním poli hodně vidět.
    Juniorští hráči našeho kraje se zúčastnili Mistrovství Evropy, Mistrovství Světa a dokonce Olympijských her mládeže.
    V týmových soutěžích obsadil v extralize tým Benátek n/J třetí místo. Do první ligy postoupil tým BaC Kladno, kde startuje společně s druhým zástupcem našeho kraje družstvem BK Králův Dvůr.
    To je jen stručný výčet úspěchů, které se našim hráčům podařilo dosáhnout. Podařilo se nám ač nepatrně zvýšit členskou základnu, podařilo se obnovit spolupráci s firmou Raketsport (VICTOR), získat partnera ZPŠ. I nadále běží projekt Pojď hrát v badminton, jehož snahou je přivést do našich klubů co nejvíce dětí.
     
    Závěrem mi dovolte poděkovat vám za vaši práci a popřát vám jménem svým i celého výkonného výboru Středočeského badmintonového svazu krásné vánoční svátky a do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky a v neposlední řadě sportovních úspěchů.
    Petr Martinec-předseda StčBaS