• 2301

    Edice Olympijského výboru – kniha Pan Trenér

    Přes sekretariát si můžete do pátku 27. ledna objednat právě vycházející knihu ve Zlaté edici Olympijského výboru s názvem Pan trenér – Příběhy nejlepších trenérů českého sportu. Cena pro sportovní svazy je 90 Kč/ks; titul bude v běžném prodeji i u knihkupců, ale za mnohem vyšší cenu.

    Níže anotace knihy Pan trenér:

    Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na cestě ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři. Provázejí sportovce jeho kariérou, zažívají s ním pozitivní i negativní okamžiky. Jejich duše žije sportem od prvních životních krůčků až do pokročilého věku. Sport se pro ně stal vášní na celý život.

    V knize Pan trenér představujeme dvacet trenérských legend českého sportu, které byly uvedeny do Síně slávy Unie profesionálních trenérů Českého olympijského výboru. Trenérské osobnosti provázejí silné životní i sportovní příběhy, které se mohou stát inspirací pro sportovce, trenéry, ale i pro ty, kterým sport až tolik neučaroval.

    O dalších novinkách edice Olympijského výboru i činnosti Trenérsko-metodické sekce ČOV vás budeme informovat v průběhu roku.  
     
    Připomínáme také, že sportovní svazy, organizace a fakulty, mohou podávat své návrhy na vydání knih domácích či zahraničních autorů, ať již jde o tituly nad oborové, nebo významné pro jeden sport. Titul však musí být již svazem  či fakultou, prověřen, že se jedná o kvalitní knihu přínosnou zejména pro trenérskou praxi, nebo vzdělávání.